RH-5.jpg

Start Föreningen Leverantörer Butiken Varor som gåva Kalendarium Kontakt Bokn
Senaste nyhetsbrev Medarbetare Interiörer

 

Medarbetare


I Medarbetarsamlingarna informerar Butikens inköpare om nyinkomna produkter. Varornas ursprung, framställningssättet, pris och kvalitet diskuteras. I övrigt samtalar man om annat som berör butiken, information om varorna, kommande arrangemang i Föreningen för Global Rättvisa, Världsbutiken, och i Bruksgatan, Gamla Stan.

Medarbetare sökes!
Vi har ett 20-tal aktiva medarbetare som hjälper till med att hålla butiken igång. I en ideell förening betyder det frivilliga arbetet otroligt mycket. Nya medarbetare anmäler sig också efterhand! Men vi har alltid ett behov av nya medarbetare, så om du har ett intresse av att ansluta dig till oss, så får du gärna höra av dig till vår ordförande Gunilla Åkesson,  gunilla.akesson5@comhem.se eller till butiken 042 - 13 31 17.
Nya medarbetare får en mentor och introduceras under några veckor i butikens arbete. Varje år anodnas en utbildning för nya och gamla medarbetare. Sedan hösten 2009 använder vi “Grunutbildning för Världsbutiksmedarbetare” ett material som tagits fram av Världsbutikerna för Rättvis Handel. Materialet är avsett för internutbildning och uppdateras kontinuerligt.

Syfte med internutbildningen:

—Ge grundläggande kunskap om vad rättvis handel är.

—Ge ökad professionalitet och effektivitet i vårt gemensamma informationsarbete.

—Göra världsbutiker till attraktiva och kunniga informationskällor för Rättvis Handel.

Du är välkommen att anmäla ditt intresse för en utbildning som ovan!